Ugrás a tartalomra

Ha saját belső vagy külső könyveléssel már rendelkeznek, és ezen nem kívánnak változtatni, de külső szakértői segítséget igénybe vennének az elküldendő jelentések elkészítéséhez, vizsgálatához, forduljanak hozzánk bizalommal.

Nemzetközi számvitel

Amennyiben vállalkozásukat az anyavállalat konszolidációba bevonja, közreműködünk a magyar beszámoló IFRS, IAS standardoknak megfelelő átültetésében, az anyavállalat által kért input elkészítésében.

Talán kissé meglepő, hogy könyvelőirodaként jogi tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek. Nem vagyunk jogászok, és mi magunk nem is törünk ilyen babérokra. Viszont munkánk során sokszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy jogi szakemberekkel együttműködve kell egy-egy feladatot megoldanunk. Amennyiben már van saját jogi tanácsadója, természetesen mi is szívesen dolgozunk vele együtt. Abban az esetben, ha még nincsen, illetve olyan komplex problémakört, vagy feladatot kell kezelni, hogy számviteli-adózási, valamint jogi szakember bevonása is szükséges, segítünk megtalálni a megfelelő szolgáltatót.

Jogi tanácsadás

Több ügyvéddel és ügyvédi irodával is szoros munkakapcsolatban állunk, ismerjük az erősségeiket és a szakmai munkájukat, így abban a helyzetben vagyunk, hogy adott esetben minőségi jogi szolgáltatást tudunk közvetíteni ügyfeleinknek, illetve segítünk nekik a megfelelő jogi partner kiválasztásában.

Bizonyos esetekben a számviteli törvény könyvvizsgáló alkalmazását írja elő a vállalkozásnak. A könyvvizsgáló egy - mind a könyvelőtől, mind a megbízótól - független személy. Feladata a társaság könyvelésének ellenőrzése, és a jelentések hitelesítése. Emiatt sokan kényszernek élik meg a könyvvizsgálatot, és ennek díját az állam által kikényszerített kiadásnak tekintik. Úgy gondoljuk, ha mindenképpen fizetnie kell egy szolgáltatásért, akkor olyan szolgáltatásért fizessen, mely Önnek és cégének is előnyös. A könyvvizsgálat rendkívül hasznos, amennyiben megfelelő szakemberek végzik.

Könyvvizsgálat

Más nézőpontból vizsgálják a cég helyzetét, hibákat fedezhetnek fel, kockázatokat küszöbölhetnek ki és javaslatokat tehetnek. A jó könyvvizsgálat nem (csak) a formára, hanem a tartalomra is koncentrál, támogatja a könyvelést és a tulajdonosokat a fontos információk megszerzésében, felhívja a figyelmet a kockázatokra. Mi már megtaláltuk azokat a partnereket, akiknek a hozzáállása és szakértelme minőségi szolgáltatást garantál. Amennyiben könyvvizsgálóra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és - igényeinek felmérését követően - segítünk megtalálni azt a szolgáltatót, akivel biztosan elégedett lesz.

Vállalkozást indítana, de egyelőre nem szeretne saját irodát bérelni? Szeretné, ha cégének levelezését és az egyéb, a székhellyel kapcsolatos adminisztrációs teendőket más intézné? Partnereinknek, igény esetén, lehetőséget biztosítunk a székhelyünkön történő bejegyzésre, valamint az ezzel kapcsolatos szolgáltatások igénybevételére.

Székhelyszolgáltatás

Különösen ajánljuk ezt a szolgáltatást újonnan alakult, külföldi tulajdonú gazdasági társaságok figyelmébe. Irodánkban a megalakulástól kezdve a bejelentéseken, könyvelésen, adminisztráción át a székhelyszolgáltatásig, tanácsadásig minden egy helyen áll ügyfeleink rendelkezésére.

A jó kontrolling-rendszer a könyvelésre támaszkodik, azzal összhangban működik.
Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik kontrolling rendszerek kialakításában, működtetésében. A kontrolling akkor működik megfelelően, ha gyorsan és pontosan képes produkálni a menedzsment, illetve az anyavállalat által elvárt információkat, mi pedig épp ilyen rendszert alakítunk ki Önnek.

Kontrolling, pénzügyi és beruházási tanácsadás

Az általunk kínált szolgáltatás legfontosabb területei:
Költségvetés-tervezés, Terv-tény egyeztetések, Fajlagos költségek nyomon követése, Folyamatok ábrázolása, Beruházások pénzügyi elemzése, Beruházások várható megtérülése, Beruházások megvalósításával kapcsolatos pénzügyi tanácsadás

Szeretne csak a valódi, nyereségtermelő tevékenységére koncentrálni? Meg szeretne szabadulni az adminisztrációs feladatok egy részétől? Esetleg Ön olyan befektető, aki az első lépéseket anélkül tenné meg, hogy azonnal irodát bérelne, és adminisztratív személyzetet venne fel?

Adminisztratív szolgáltatások

Erre is nyújtunk megoldást, irodánk leveszi az adminisztrációs terhet a válláról. Ügyfeleink kérésére gondoskodunk a következő feladatokról: Székhely biztosítása, Banki utalások előkészítése, Számlázás, Levelezés kezelése, EKÁER bejelentések, Egyéb irodai szolgáltatások
Forduljon hozzánk bizalommal!