Ugrás a tartalomra

Szolgáltatásaink

Ügyfeleink részére az alábbi szolgáltatásokkal, illetve ezekből a szolgáltatásokból összeállított szolgáltatás csomagokkal állunk rendelkezésre.

Irodánk munkatársai tapasztalt, több nyelven beszélő, munkájukra igényes mérlegképes könyvelők. Ami ügyfeleinknek kötelesség, az nekünk hivatás!

Könyvelés

Átlátható, rendezett könyveléssel a háta mögött minden cég magabiztosan koncentrálhat a sikeres piaci szereplésre.

Ha saját belső vagy külső könyveléssel már rendelkeznek, és ezen nem kívánnak változtatni, de külső szakértői segítséget igénybe vennének az elküldendő jelentések elkészítéséhez, vizsgálatához, forduljanak hozzánk bizalommal.

Nemzetközi számvitel

Amennyiben vállalkozásukat az anyavállalat konszolidációba bevonja, közreműködünk a magyar beszámoló IFRS, IAS standardoknak megfelelő átültetésében, az anyavállalat által kért input elkészítésében.

A jó kontrolling-rendszer a könyvelésre támaszkodik, azzal összhangban működik.

Kontrolling

Nagy tapasztalattal rendelkezünk kontrolling rendszerek kialakításában, kezelésében. A kontrolling akkor működik megfelelően, ha gyorsan és pontosan képes produkálni a menedzsment, illetve az anyavállalat által elvárt információkat, mi pedig ilyen rendszert alakítunk ki Önnek.

A bér- és munkaügy az egyik leggyorsabban változó és legkényesebb terület egy cég életében.

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés kiszervezése tökéletes megoldás, költséghatékony és szakmai biztonságot nyújt a vállalkozások számára.

Vállalkozást indítana, de egyelőre nem szeretne saját irodát bérelni? Szeretné, ha cégének levelezését és az egyéb adminisztrációs teendőket más intézné?

Székhelyszolgáltatás

Partnereinknek, igény esetén, lehetőséget biztosítunk a székhelyünkön történő bejegyzésre, valamint az ezzel kapcsolatos szolgáltatások igénybevételére.

Bizonyos esetekben a számviteli törvény könyvvizsgáló alkalmazását írja elő a vállalkozásnak.

Könyvvizsgálat

A könyvvizsgáló egy mind a könyvelőtől, mind a megbízótól független személy. Feladata a társaság könyvelésének ellenőrzése és a jelentések hitelesítése.

Sokszor fel sem merül egy-egy fontos döntés előtt, hogy az adott tevékenységet, projektet, befektetést adózási szempontból milyen sokféleképpen lehet megvalósítani.

Adótanácsadás

Mi segítünk Önnek abban, hogy mindig megtalálja az optimális megoldást, miközben elkerüli a felesleges kockázatokat.

Ügyvéd partnereink magyarországi és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek a gazdasági élet számos területén.

Jogi tanácsadás

Abban az esetben, ha még nincsen, illetve olyan komplex problémakört vagy feladatot kell kezelni, hogy számviteli-adózási, valamint jogi szakember bevonása is szükséges, segítünk megtalálni a megfelelő szolgáltatót.

Szeretne csak a valódi, nyereségtermelő tevékenységére koncentrálni? Meg szeretne szabadulni az adminisztrációs feladatok egy részétől?

Adminisztratív szolgáltatások

Irodánk kész átvállalni az Önt terhelő adminisztratív feladatokat, mialatt Ön továbbra is hozzáfér minden szükséges információhoz.