Ugrás a tartalomra

Irodánkról

Könyvelőirodánkat 2008-ban alapítottuk.
A kezdetektől az volt a célunk, hogy a korábban neves irodáknál ill. multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatainkat felhasználva ügyfeleinknek kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk, a könyvelés mellett az adózásra és egyéb pénzügyi területekre is nagy hangsúlyt fektetve. Az azóta eltelt években a normál üzletmenet mellett, ahhoz kapcsolódva sok egyéb feladatban kérték ügyfeleink a segítségünket, amelyeket mindig sikeresen megoldottunk, ezek a tapasztalatok teszik lehetővé, hogy szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítsük.
Irodánk fiatal, lelkes, képzett, munkájukat szerető szakemberekből áll. Ügyfeleinket mindig szívesen látjuk budapesti, XIII. kerületi irodánkban, de természetesen telefonon és e-mailen is elérhetőek vagyunk. A kapott kérdések elől nem térünk ki, hanem igyekszünk ezeket alaposan, szakszerűen de az ügyfél által is értelmezhetően megválaszolni.
Munkánk minőségéért felelősséget vállalunk. Büszkék vagyunk ügyfeleink elégedettségére, ezzel kapcsolatban kérem tekintse meg referenciáinkat.
John joe

Pataki Tamás

Ügyvezető

Könyvelés

Adótanácsadás

John joe

Kaptás Péter

Ügyvezető

Könyvelés

Bérszámfejtés

9
Eltérő országbeli ügyfélkör
7
ERP, könyvelőprogram
1000
Számfejtett munkavállaló
15
Év tapasztalat

Vélemények