• Magyar
  • English
  • Deutsch

Könyvvizsgálat

Bizonyos esetekben a számviteli törvény könyvvizsgáló alkalmazását írja elő a vállalkozásnak. A könyvvizsgáló egy - mind a könyvelőtől, mind a megbízótól - független személy, akinek feladata a társaság könyvelésének ellenőrzése, és a jelentések hitelesítése. Emiatt sokan kényszernek élik meg a könyvvizsgálatot, és ennek díját az állam által kikényszerített kiadásnak tekintik. Mi úgy gondoljuk, ha mindenképpen fizetnie kell egy szolgáltatásért, akkor olyan szolgáltatásért fizessen, amely Önnek, ill. cégének is előnyöket nyújt.

 

Maga a könyvvizsgálat rendkívül hasznos tud lenni, amennyiben megfelelő szakemberek végzik. Más nézőpontból vizsgálják a cég helyzetét, hibákat fedezhetnek fel, kockázatokat küszöbölhetnek ki és javaslatokat tehetnek. A jó könyvvizsgálat nem (csak) a formára, hanem a tartalomra is koncentrál, támogatja a könyvelést és a tulajdonosokat a fontos információk megszerzésében, felhívja a figyelmet a kockázatokra.

 

Mi már megtaláltuk azokat a partnereket, akiknek a hozzáállása és szakértelme minőségi szolgáltatást garantál. Amennyiben könyvvizsgálóra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és - igényeinek felmérését követően - segítünk megtalálni azt a szolgáltatót, akivel biztosan elégedett lesz.

Friss a blogban

mi.png

 

Rólunk

 

Könyvelőirodánkat 2008-ban alapítottuk. A kezdetektől az volt a célunk, hogy a korábban neves irodáknál ill. multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatainkat felhasználva ügyfeleinknek kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk, a könyvelés mellett az adózásra és egyéb pénzügyi területekre is nagy hangsúlyt fektetve.

tovább