• Magyar
  • English
  • Deutsch

Integrált rendszerbevezetés

A legtöbb növekvő vállalkozás eléri azt a kritikus méretet, amikor az addig kialakult rendszerek, nyilvántartások nem képesek tovább megfelelő nyomon követést és átláthatóságot biztosítani. Általánosságban elmondható, hogy nincsen rossz vállalatirányítási program, csak rossz bevezetés. A megfelelő és átgondolt bevezetésre fordított erőforrások többszörösen térülnek meg a használat során.


Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése jóval több, mint egy szoftver telepítése. Az egész számviteli rendszer kialakítását újra kell gondolni a számlák érkeztetésétől a feldolgozáson keresztül egészen a végső pénzügyi jelentésig.


Eddigi munkánk során több vállalatirányítási rendszer bevezetésében működtünk közre külső, pénzügyi-számviteli tanácsadóként. Legyen szó akár SAP-ról, akár SAP Business One-ról vagy Microsoft Navisionről mi tudjuk, hogy a rendszer mire képes, és hogy a pénzügyi-számviteli folyamatokat hogyan lehet a legoptimálisabban a cég igényeinek megfelelően testre szabni. Munkánk során összehangoljuk a különböző felhasználók igényeit az informatikusok által javasolt megoldásokkal, javaslatot teszünk a folyamatok optimalizálására, kialakítjuk és rögzítjük a kiinduló- és a törzsadatokat, és ellenőrizzük, hogy a bevezetendő rendszer minden tekintetben megfelel-e a magyar jogszabályok által támasztott feltételeknek. Részt veszünk a projekt szervezet megalakításától az eltéréselemzésen és a folyamatok megtervezésén át egészen az éles rendszer indításában.


Kollégáink és partnereink a sikeres bevezetés után is rendelkezésre állnak, szükség szerinti támogatást nyújtanak a használat során felmerülő kérdésekben az esetleges új implementációk bevezetésében.

Friss a blogban

mi.png

 

Rólunk

 

Könyvelőirodánkat 2008-ban alapítottuk. A kezdetektől az volt a célunk, hogy a korábban neves irodáknál ill. multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatainkat felhasználva ügyfeleinknek kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk, a könyvelés mellett az adózásra és egyéb pénzügyi területekre is nagy hangsúlyt fektetve.

tovább